Tidsgräns för nästa leveransdag
Dagar
Timmar
Minuter
Kan vi leverera till dig? Hör av dig till oss!

FÅ DIN LUNCH

DIREKT TILL JOBBET

Har du inte haft tid att ta med mat till jobbet igen? Matkoma och ofokuserad på eftermiddagen efter en lunch som inte riktigt blev som du ville? Eftersom både ditt välmående, ditt immunförsvar och ditt fokus på jobbet påverkas av vad du äter vill vi hjälpa dig.

Varför du kommer att älska

Mat Helt Enkelt

Rena råvaror

I vår mat finns inga tillsatser. Alls. Bara ren Mat Helt Enkelt.

Bättre fokus

Slipp energidippar och hjärndimma. En jämnare energinivå hela dagen ökar både välmående och effektivitet!

Smidiga leveranser

Ni beställer - vi levererar till företaget. Enklare kan det knappast bli!

Hälsosamt utan kompromiss

Vår näringsspäckade och utsökta mat bevisar att hälsa och fantastiska smaker kan gå hand i hand. Vi krossar myten om att hälsosam mat är tråkig!

Välmående individer ger välmående företag

Skapa energi och ökad effektivitet

Summan av alla delar utgör helheten brukar man säga. Detta stämmer väl in på hur summan av enskilda individer utgör företaget. Välmående individer ger välmående företag. Vi på GetGain vet att kosten är avgörande för hälsan. Den är också avgörande för hur vi mår och presterar på jobbet. GetGains hälsocoacher har tagit fram rätterna som ger era medarbetare jämn och hög energi och fokus hela dagen.

 

ENGÅNGSBESTÄLLNING

Ditt val

Nu kan du få lunchen färdiglagad och utkörd! Kombinera rätterna som du vill och välj fritt från menyn. Här gör du en engångsbeställning på antal rätter och de favoriter du önskar!

KONFERENSBESTÄLLNING

Ditt eller kockens val

Här kan ni välja bland några fasta antal rätter från 5-25. Välj själva från menyn eller använd kockens val. Beställ till konferensen, mötet eller varför inte till AW:n? Enkelt och smidigt!

PRENUMERATION

Ditt eller kockens val

Vill du vara säker på att få dina matlådor varje vecka och samtidigt få förmånliga priser väljer du att prenumerera på Mat Helt Enkelt. Här väljer du själv från menyn eller låter kocken välja.

energi och fokus

= produktivitet och effektivitet

Vi på GetGain vet att kosten är avgörande för människors hälsa och välmående. Vi vet också att välmående människor med energi och fokus utöver det vanliga ger det där lilla extra även på jobbet. Vad händer med ert finansiella resultat om varje medarbetare ökade sin effektivitet med 10%? Människor som mår världsklass presterar världsklass!

Vad tycker våra kunder?

signature

Anna Johansson

"GetGains matlådor är perfekt för både oss och barnen, när man stressar mellan aktiviteter är det riktigt skönt att få färdiglagad mat och som vi med flera allergier även tål! Fantastiskt gott också tycker vi alla"

signature

Peter Malmros

"GetGains matlådor är bland det bästa jag investerat i. Väldigt goda och framförallt kände jag mer energi än vanligt efter några dagar. Det är en stor plusfaktor i mitt yrke som personlig tränare. Skönt också att slippa planera lunchen för veckan, vilket jag tycker är mindre roligt!"

signature

Anton Johansson

"Maten från GetGain förändrade hela min vardag. Energin och mitt fokus fungerar nu över hela arbetsdagen och som padelspelare och tränare även på banan! Att jag vet att maten är bra för kroppen gör det enklare att hålla sig nyttig. Enkelheten med leveransen är oslagbar - sparar både tid och energi!"

Är ni som företag intresserade av
Mat Helt Enkelt?
hör av er till oss!