Tidsgräns för nästa leveransdag
Dagar
Timmar
Minuter

VI VILL

BARA HÄLSA

Vi älskar kost som gör dig frisk och oslagbar. En del av det är att förändra människors syn på mat. Därför har vi tagit fram Mat helt Enkelt.

Vårt gemensamma intresse för att förbättra folkhälsan förde oss samman. Vi träffades av en slump på en utbildning och detta resulterade i GetGain. Ett företag som älskar när du lever ditt liv till 100%. Med båda fötterna fast förankrade i vetenskapen vet vi att kost är ett viktigt redskap som i kombination med en sund livsstil kan ge fantastiska resultat för din hälsa. Nu vill vi dela med oss av vår kunskap genom att utbilda, coacha och inspirera dig till att nå din fulla potential.


Vi ses

Malin Sjöstedt och Joakim Odh

signature

Grundare av GetGain

signature

Joakim Odh

"Träning kräver bra mat, ingen träning kräver ännu bättre mat. Jag som tränar mycket är så glad att det nu finns färdiglagad hälsosam och god mat, vilket jag länge saknat!"

signature

Malin Sjöstedt

"Jag älskar att det nu finns färdiglagad mat som jag vet är på riktigt hälsosam och som jag mår bra av. I en hektisk vardag med jobb, familj och träning är det skönt att slippa lägga tid på både handling och matlagning!"